U Titelu se dana 13.01.2022. godine upojokio Simo Duvnjak iz roda Kikića Tvrtkovića, sahrana će se obaviti u Novom Selu, Kupres Republika Srpska u utorak 18. januara u 13, 00 časova.

Upokojio se Simo Duvnjak iz roda Kikića Tvrtkovića
13.1.2022.

Simo je do rata živio u Donjem Malovanu skupa sa suprugom Milicom (upokojila se se 02.juna 2020. godine i sahranjena pored svoga  jedica  u Novom Selu Kupres) i sinom Dušanom, borcem VRS koji poginu 1992. godine braneći kućni prag. Nakon rata Simo i Milica su se nastanili u Prnjavoru, gdje su živjeli do njene smrti, a pošto je Milica preminula Simo odlazi kod kćerke Rade udate za Slavka Milišića u Titel, i tu se i upokoji. Neka mu je pokoj napaćenoj duši, napokon će se skrasiti kod svoga jedinca Dušana i supruge Milice, a kćerki Radi, unuku Simi, zetu Slavku i ostaloj mnogobrojnoj porodici iskreno saučešće.

 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Simo pokoj ti dusi familiji iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 13. јан 2022.
Pokoj mu duši, porodici iskreno saučešće.
Stojan Bosnic, Sr. Kamenica, 13. јан 2022.

Facebook komentari