Dana 05.01.2022. godine u šezdesetoj godini života upokojila se Mara Bosnić kćerka Dušana Duvnjaka iz roda Tvrtkovića Aćimovih.

Upokojila se Mara Bosnić rođena Duvnjak
7.1.2022.

Mara je rođena u Donjem Malovanu kao treće dijete  Jelice i Dušana Duvnjaka. Odrasla je u Bugojnu gdje se udala za Stojana Bosnića sa kojim je  imala dva sina Mladena i Lazara, ali ratna zbivanja nju i njenu porodicu odvedoše u Vojvodinu u Novi Sad gdje se i upokoji. Pokoj joj duši, neka joj je laka crna zemlja a suprugu Stojanu, sinovima Mladenu i Lazaru, sestrama Zori i Divni, bratu Svetku, te ostaloj mnogobrojnoj rodbini iskreno saučešće svih nas malovčana i onih koji su je poznavali.

 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Ode duša moje duše. Pokoj ti duši.
Stojan Bosnić, Sremska Kamenica, 20. јан 2022.
MARI POKOJ DUSI NEKA JE ANDELI CUVAJU NJENOJ PORODICI ISKRENO SAUCESCE
DUVNJAK DAVID i JELKA, Mladenovac, 09. јан 2022.
Moja Mare pokoj ti tvojoj lijepoj dusi i neka ti je laka crna zemlja . Tvoim najmilijima iskreno saučešće , djeci , suprugu , sestrama i bratu i ostaloj rodbini . Pocivaj u miru
Nada Milisav, Greensboro , Amerika, 09. јан 2022.
Maro pokoj ti dusi pocivaj u bozijem miru porodici iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 07. јан 2022.
Мила моја Маро, лепото моја почивај у миру. Посебно сам те волела јер си мог деде Стевана род. Заувек ћеш бити у мом срцу и мојим молитвама. Воле те Алексеј, Ђорђе, Маја и твоја Стојанка
Маја Мркајић, Београд, 07. јан 2022.
Zbogom Marice, pokoj ti duši i neka te anđeli prate. Nećemo zaboraviti tvoj osmijeh i svu dobrotu.
Dragan Duvnjak, Beograd, 07. јан 2022.
Draga moja sestro, nikada te neću zaboraviti,počivaj u miru božijem.Neka te anđeli čuvaju. Porodici iskreno saučešće.
Dragana Rudić Bosnić, Banja Luka, 07. јан 2022.

Facebook komentari