Juče 28.04.2021. godne kod naše crkve u Malovanu, a danas 29.04.2021. godine u Ravnom posravljena je rasvjeta, tako da će reflektori obasjavati kompletne porte i građevine naših hramova.

Postavljena rasvjeta kod naših hramova u Donjem Malovanu i Ravnom na Kupresu
28.4.2021.

Na inicijativu našega paroha o. Marka Đurića, a uz svestdnu podšku predstavnika Srba u Opštinskom vijeću Kupres Zorana Mišića  i samoga OV, te neizostavnu aktivnost Elektroprvrede HRHB Mostar podružnica Kupres, ovih dana postavljena je rasvjeta kod naših Hramova u Malovanu i Ravnom. Prošle godine isti posao je urađen kod Hrama Blagovijesti Presvete Bogorodice u Donjem Vukovskom. Zahvaljujemo se inicijatorima, organizatorima i samim izvođačima radova.

 
Malovan.net

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Хвала Валентина на исправци.
Малован.нет, , 28. апр 2021.
Мала исправка, електрична енергија је давно доведена у храм а данас се радило на освјетљењу вањског дијела цркве.
Валентина, Малован, 28. апр 2021.

Facebook komentari