U Laktašima je dana 29.03.2021. je umro Petar Pero Duvnjak sin Mitra i Sofije-Kove Duvnjak, iz roda Mijajlovića Tvrtkovića.

Upokojio se Petar-Pero Mitra Duvnjak
29.3.2021.

Dana 29.03.2021. godine u pokojio se Petar Pero Duvnjak, najmlađi sin Mitra i Sofije- Kove Duvnjak, poslednji od jedanaestoro Kovine djece Svetka, Slavka, Dušana, Mirka, Predraga,  Laze, Stane, Jelice, Stake i Milice. Pero je godinama živo u Makedoniji da bi se osamdesetih godna prošlog vijeka, nakon smrti supruge, sa malodobnom kćerokom Elizabetom-Betkom preselio u Donji Vakuf bliže rodnom Malovanu, a ratna dešavanja ga pomjeriše u opštinu Laktaše gdje je zadnjih godina živio. Iako se u životu dosta napatio kao  mnogi naši malovčani ipak je doživio i lijepe trenutke to jest da ima unučad. Počivaj u Božijem miru dobri naš Pero, pridružo si se svojim Kovićima. Perinoj kćerki Elizabeti-Betki  njenoj porodici, kao i ostaloj rodbini duboko saučešće.

 
Malovan.net

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
POKOJ DUSI NASEM DUVNJAKU A NJEGOVOJ CERKI I CELOJ RODBINI ISKRENO SAUCESCE
DAVID I JELKA DUVNJAK, MLADENOVAC, 30. мар 2021.

Facebook komentari