Dragi naši pošto se bliži Vidovdan prenosimo najnovije mjere kriznog štaba FBiH, jednostavno da znate da su na snazi mjere od 14. juna pa narednih 14 dana tj. do Vidovdana nošenje maske u zatvorenom prostoru obavezno a i na otvorenom ako se ne može ostvariti razmak od najmanje dva metra.

Vidovdan 2020
15.6.2020.

Pošto se bliži Vidovdan prenosimo najnovije mjere kriznog štaba FBiH, jednostavno da znate da su na snazi mjere od 14. juna pa narednig 14 dana tj. do Vidovdana nošenje maske u zatvorenom prostoru a i na otvorenom ako se ne može ostvariti razmak od najmanje dva metra.

https://covid19.fmoh.gov.ba/novost/158/fbih-u-protekla-24-sata-testirana-832-uzorka-zabiljezena-24-nova-slucaja-covid-19

 
Malovan.net

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari