U punoj sali Gradske biblioteke u Novom Sadu 19. februara predstavljena je knjiga „Kupreška ognjišta, zborišta i zgarišta“ Jove Bajića.

RAZGOVOR O KNjIZI „KUPREŠKA OGNjIŠTA, ZBORIŠTA I ZGARIŠTA“ autora Jove Bajića
27.2.2020.

U punoj sali Gradske biblioteke u Novom Sadu 19. februara predstavljena je knjiga „Kupreška ognjišta, zborišta i zgarišta“ Jove Bajića. O knjizi su govorili novinar Vladimir Spremo, urednik i izdavač Stevo Ćosović i autor Jovo Bajić. Pridružio im se i  poznati istoričar, univerzitetski profesor, akademik Dušan Berić koji je, govoreći o ovom delu, istakao koliki je značaj ovakvih knjiga koje se bave prošlošću pojedinih krajeva.

Publiku koja je prisustvovala ovom razgovoru većinom su činili Kuprešani, ali je bilo i drugih Novosađana, a među njima i književnika, istoričara i drugih javnih radnika.

 
Jovo Bajić

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari