DRAGI LjUDI-DRAGI GOSTI SPKD " PROSVJETA" Prnjavor, hvala što ste posjetili Kuprešku visoravan i moje selo koje u srcu nosim, želim vam mnogo uspjeha u daljem radu ❤

SPKD " PROSVJETA" Prnjavor posjetili našu kuprešku visoravan, Donji, Gornji Malovan i Blagaj
22.1.2020.

DRAGI LjUDI-DRAGI GOSTI ✨

Ove zimske dane uljepša mi  posjeta jedne odlične ekipe koju čine članovi Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "PROSVJETA" Prnjavor,  koje se bavi očuvanjem kulture i tradicije srpskog naroda. Tim povodom dođoše i na Kuprešku visoravan da saznaju i zapišu kako je ovdje od davnina pravoslavni narod pjevao, igrao, proslavljao Krsnu slavu i  Božić. 
U razgovoru sa njima sjetih se festivala folklora koje sam kao voditelj imala čast raditi i vidjeti ljepotu raznolikosti  naroda ovog kontinenta zvanog  Evropa, ljepotu njihove kulture i tradicije. Dragi prijatelji, čuvajte jezik, pjesmu i kolo naroda kome pripadate, čuvajte nošnju, čuvajte običaje, to je veliko bogatstvo.
✨✨✨✨✨

SPKD " PROSVJETA" Prnjavor, hvala što ste posjetili Kuprešku visoravan i moje selo koje u srcu nosim, želim vam  mnogo uspjeha u daljem radu ❤

                                                                                                                                                                                                         Valentina Duvnjak

 

 
Valentina Duvnjak

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari