Poziv od strane OO za obnovu groblja u G. Malovanu Organizacioni odbor za obnovu groblja u Gornjem Malovanu nastavlja radove uz blagoslov našega paroha o. Marka i poziva sve komšije i njihove potomke u matici i dijaspori, a posebno one koji do sada nisu znali za ovu akciju, da se uključe i svojim novčanim prilozima pomognu da se ova akcija privede kraju.

Poziv od strane OO za obnovu groblja u G. Malovanu
7.9.2019.

Još jednom pozivamo sve Vavane, Despiniće, Ivaze, Bajile, Zjajiće, Mašiće, Duvnjake i ostale komšije da svojim novčanim prilozima pomognu da se završi, odnosno promjeni kompletna ograda na seoskom groblju u Gornjem Malovanu.

Naime, do sada smo uspješno ogradili istočni dio do glavnog puta. Ovih dana radimo sa postavljanjem ograde sa sjeverne i zapadne strane do sela.

Ostalo nam je da se završi još jedan dio sa južne strane groblja.

 

Na fotografijam su Lazo, Staniša, Borić, Nikica i Ćelo, koji su i juče bili veoma aktivni. 

Molimo vas da se za sve navedene informacije obratite Vavan Lazi na broj telefona +387 65 806 545 ili Marku Despiniću Ćeli na broj +387 65 497 481.

U ime OO još jedno da se zahvalimo svima koji su pomogli ovu akciju.

OO za obnovu groblja u G. Malovanu

 

 

 

 
Malovan.net

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari