Danas je u rad puštena nova internet prezentacija malovana na dobro poznatoj adresi www.malovan.net. Internet prezentacija Malovana, zajedno sa mobilnim aplikacijama za Android i Apple iOs uređaje, te našim Fejsbuk profilom, ima za cilj još bolje informisanje i povezivanje Malovlčana.

Nova internet prezentacija Malovana!
2.7.2019.

Danas je u rad puštena nova internet prezentacija malovana na dobro poznatoj adresi www.malovan.net.

Internet prezentacija Malovana, zajedno sa mobilnim aplikacijama za Android i Apple iOs uređaje, te našim Fejsbuk profilom, ima za cilj još bolje informisanje i povezivanje Malovlčana.

Osim osvježenog grafičkog izgleda prezentacije, našeg novog slogana i logotipa "Malovan u srcu" i promjene najnovijih veb tehnologija, na internet prezentaciji najinteresantnija novost je "Malovanski kviz" u kom možete provjeriti vaše znanje o istoriji, geografiji, tradiciji i ljudima Malovanjskog kraja.

Idejni tvorac i donator sredstava redizajn i doradu internet prezentacije je kao i do sada Dragan Vavan iz Engleske, a tehnički dio posla su odradili naši stalni saradnici, ekipa Kreativnije (www.kreativnije.com).

 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari