Mirko Mirišan Duvnjak (1930-2019) Dana 11.06.2019. godine prestalo je da kuca srce našega Mirka Mirišana Duvnjaka. Sahrana će se obaviti u rodnom selu Donji Malovan na Kupresu dana 13.06.2019. godine u 13,00 časova.

Umro Mirko Duvnjak Mirišan
12.6.2019.

Sudbina ili šta li je desilo se da isti dan umriješe Momo Đokin  i Mirišan, veći dio žvota provedoše u Malovanu, a onda dođoše neka bremenita vremena, napustiše rodna ognjišta, doživješe egzodus pa se nakon izvjesnog vremena vratiše, Momo u Malovan a Mirišan u Kupres, dok su mogli hodati bilo je dobro, posjećivali su se gotovo redovno, Mirišan bi išao u Malovan, a Momo kada god bi dolazio u Kupres svratio bi kod rođe, a onda stiže starost a kod Mome i bolest i obreše se u Mrkonjić Gradu i tu doživješe kraj teškog ali časnog života, u zadnje vrijeme nisu se viđali iako su bili u istom objektu ali na dva različita sprata. Momo umrije početkom dana 11. juna a Mirišan u  dva popodne. Sahranismo ih pod Malovanom za kojim su najviše čeznuli, Momu 12. a Mirišana 13. juna. Skupi se dosta malovčana kako iz Donjeg, tako i iz Gornjeg Malovana, Kupresa, Šujice, prijatelja, komšija, kumova da isprate svoje  Momu i Mirišana.Sada su skupa nadajmo se u pravednijem i ljepšem svijetu a imaće vremena da u miru božijem razgovaraju.

 
Zoran Duvnjak

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Pokoj dusi Mirku porodici iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Australija, 16. јун 2019.
Pokoj im duši i neka im je laka crna zemlja!Porodicama iskreno saučešće!
Svetlana Marić, Beograd, 15. јун 2019.
Iskreno saucesce porodicama a njima vjecni pokoj duse.
Keranovic, Novi Sad, 15. јун 2019.
Zashvaljujemo se svima vama Draganu, Sveti, Željki, Zjaji, Dragani, Jelki ...koji ste bili uz nas elektronski kao i svima onima koji su sa nama bili u Malovanu kao što su Leko, Bogi, Dadi, Pero,Por, Milac, Uka, Slavko, Kiko, Mitar, Lazo, Stanko, Borić... u ovim trenucima kada se oprostismo od našeg oca Mirišana i ispratismo ga u neki bolji i pravedniji svijet.
Vojislav i Zoran Duvnjak, , 15. јун 2019.
У име уредништва сајта малован.нет ,Војкици, Зорану и осталој породици искрено саучешће, а пок Миришану нека је лака црна земља и да почива у миру.
Уредништво портала malovan.net, www, 14. јун 2019.
Pokoj mu dusi.Porodici i rodbini iskreno saucesce.
Svetislav Svitlica, USA, 12. јун 2019.
нека је покој души рођи Миришану и нека му је лака црна земља. Војкици, Зорану и осталим потомцима и сродницима искрено саучешће.
Милан Зјајић, Бања Лука, 12. јун 2019.

Facebook komentari