Danas nas napusti još jedan malovčak, naime u Banja Luci je u 92. godini života umro je Gojko Kanlić-Goga.

Umro Gojko Kanlić-Goga
2.5.2020.

Dana 02.05.2020. godine u 09,30 u Banja Luci je umro Gojko Kanlić-Goga. Sahran će se obaviti u rodnom mu Donjem Malovanu, opština Kupres 03. maja 2020. godine, za malo pa uoči njegove Krsne Slave Đurđevdana. Gojku pokoj napaćenoj duši, neka počiva u miru skupa sa svojim prvjencem Vojinom koji među prvima na kupreškoj visoravni položi život, za ovo što mi danas baštinimo, a to je sloboda i Republika Srpska. Iskreno saučešće supruzi Boji, bratu Marku sa porodicom, sinu Mirku, kćerki Jelici, snahama Krasini i Marti, unucima Borisu, Gojku i Goranu, unuci Bojani kao  i praunučadma Ani i Nemanji.

Šta reći o Gogi, rođen je davne 1929. godine u Donjem Malovanu, bio je tipičan naš gorštak, sa posebnim darom za humor, šalio se, kako na svoj, tako i na tuđi račun, bio je omiljen u selu, uvijek razgovorljiv, nasmijan u svoje vrijeme i strastveni lovac. Malo u šali a malo u zbilji govorio je da ga, kada umre, sahrane na Rosoji ili pod velikom gredom na planini Malovan  koji je najviše volio, ali eto sudbna je htjela da bude sahranjen u krugu najuže porodice, zbog aktuelne pandemije korona virusa, mada bi mnogi malovčani poželjeli da Gojku dođu na poslednji ispraćaj.

Počivaj u Božijem miru, ipak podno Malovana, naš omiljeni Goga.

 
Malovan.net

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Goga neka ti je laka crna zemlja Malovanjska.Bog dusu da ti prosti.Porodici upucujem saucesce.
Mirko Maric, Adelaide S.A, 04. мај 2020.
Porodici iskreno saucesce Gojko pokoj ti dusi i pocivaj u bozijem miru
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australija, 03. мај 2020.

Facebook komentari