Dana 04.10.2019. godne u Študgartu, Njemačka umrije još jedan malovčak, Dušan Riste Duvnjak iz roda Pržića. Ove 2019. godine Dušan je dvanaesti malovčak koji nas napusti.

Umro Dušan Riste Duvnjak
5.11.2019.

Sudbina je tako htjela, Dušan je u zadnje vrijeme dosta često boravio u Malovanu skupa sa suprugom Maricom, djevojački takođe Duvnjak iz roda Duvnjaka iz Doline, posebno bi planirali godišnji odmor u vrijeme kada se proslavlja Vidovdan, slava hrama i sela. Planirali su kada odu u penziju da još više borave u rodnom kraju, ali nije onako kako čovjek planira nego sasvim drugačije. Dušan će po sopstvenoj želji  biti sahranjen u Srbiji u mjestu Petrovci opština Stara Pazova pored oca Riste, majke Stane i brata Bore u nedjelju 10.11.2019. godine, opelo će se održati u mjesnoj crkvi u 13,00 časova, poslije toga povorka ide na groblje. Nakon sahrane porodica je organizovala daću u Staroj Pazovi.

 Duvnjak Riste sin Tome (umro u Srbiji ) sa suprugom Stanom (umrla u Srbiji) dočeka rat u Malovanu te loše prođe kao sve porodice iz našeg sela. Riste i Stana imali su troje djece, pored Dušana koji od sedamdesetih godina prošlog vijeka, sa suprugom Maricm, sinom Zoranom i kćerkom Biljanom živješe u Njemačkoj,  sina Borislava zvani Boro (poginuo 1995. godine i sahranjen u Srbiji) za njega je ostao sin Siniša i kćerka Branka, žive u Prijedoru, te Mara koja sa porodicom živi u Putincima.

Šta reći nego pokoj ti duši naš Dušane, neka je laka crna zemlja gdje ćeš počivati, a supruzi Marici, te Zoranu i Biljani i njihovim porodicama iskreno saučešće.

           

 
Zoran Duvnjak

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Upucujem sauces porodici.Neka mu je laka crna zemlja.Bog dusu da mu prosti.
Mirko Maric, Adelaide, 10. нов 2019.
Pokoj mu dusi a njegovoj porodici iskreno saucesce
Stana Maric Duvnjak, Sydney, 06. нов 2019.
Pokoj dusi a porodici iskreno saucesce
Slavko, florida USA, 06. нов 2019.
Pokoj ti dusi neka ti je laka zemlja.Pocivaj u miru
zeljko Duvnjak, Temerin, 05. нов 2019.

Facebook komentari