Posle duge i teške bolesti, Ruža Duvnkak udova Slavka Djuckova preminula je u Engleskoj u srijedu 21.08. 2019 godine

Umrla Ruža Duvnjak
25.8.2019.

Ruza je rodjena u Donjem Malovanu 1935. godine kci Save i Mileve Kanlic.Sahrana naše Ruže Duvnjak ce biti u utorak 3 Septembra u 10.00 ujutru kod crkve Sv. Lazara 92 Griffin Brook Lane Birmingham B30 1QG. Na groblju Burslem Cemetary, Hanley Rd, Smallthorne, Stoke on Trent, ST6 1RD u 1.30. Dača u 3.30 u cekvenoj sali Sv Lazara. Ako je potrebno bice autobus (samo 50 osoba)od crkve do groblja i nazad. Njoj pokoj dusi i laka crna zemlja a sinovima Mirku i Milanu te njihovim porodicama braci Lazi i Mirku sestrama Mari, Milici, Stani, iskreno saucesce.

 
Malovan.net

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Hvala na obavestenju o sahrani moje sestre Ruze i iskrena podrska mojim sestricim i njihovim porodicam od brata Mirka (ujaka i moje porodice) .
Mirko Kanlic sa porodicom, Burlington Canada, 30. авг 2019.

Facebook komentari