Add your comment to this text:
* Obligatory fields
Editors of the site www.malovan.net do not respond to the content of the messages and comments of the visitors of this site. Editors reserve the right to delete or alter messages and comments with abusive, vulgar and inappropriate content. If you think that some of the posted messages or comments on any ground are offensive to you, please contact us at info@malovan.net with the request to remove the inappropriate text.
Visitors' comments
Slobodan nije sluzbovao u Keniji nego u Zambiji, vodila sam tamo Klub Yugoslovena pri Ambasadi i bila s njim u vezi 49 godina, i po njegovoj želji zadnjeg dana njegovog života. Ispratila ga na večni počinak. Neka ga dragi Bog nagradi za sva dobra dela koja je učinio i primi ga u svoje kraljevstvo nebesko a nama koji tugujemo za njim utjehu da cemo se opet sresti.
Slavica Kraljić, Crikvenica, 14. сеп 2020.
Neka mu vjecna svijetlost svijetli i neka pociva u miru.Fantastican covjek,toliko sam od njega naucila o pravoj i istinitoj povijesti srbskog naseg naroda.Hvala mu zauvijek!
Marija Radosavljevic, Australija, 11. сеп 2020.
Prva diplomatska sluzba mu je bila u Zambiji a ne u Keniji, tamo smo se upoznali i radili zajedno. 1977.bila sam s njim u Ravnom i tad se upisao u maticnu knjigu rođenih jer su knjige u razu izgorile i nije bio upisan do tad. Hvala mu za sve zajednicki provedene dane i pokoj vječni.
Slavica Kraljić, Crikvenica, 03. сеп 2020.
Nije sluzbovao u Keniji nego u Zambiji u Lusaki, tamo sam radila i ja, vodila klub Jugoslovena kojeg je on osnovao. Bila sam s njim 1977.godine u Ravnom.
Slavica Kraljić, Crikvenica, 19. авг 2020.

Facebook comments