Дана 7. 4. 2024. године упокојила се Јока Дувњак звана Шикуша, сахрана ће се обавити у Доњем Маловани 9.4.2024. године у 14 часова.

Упокојила се Joка Дувњак дјевојачки Шикић
8.4.2024.

Јока је супруга Владе Дувњака из рода Ђорђића Твртковића. Већи дио живота провела је у Маловану са својом породицом, до рата лијепо живјели  у слози и љубави од свога рада. Рат, као и многим Маловчанима донесе много проблема и жалости. Њен првјенац Душан Дука, 3.4.1992. године би заробљен на кућном прагу, скупа са једним дијелом комшија, и би одведен те му се би дан данас не зна за судбину. Јоку и њену породицу тај догађај је веома погодио и цијело вријеме од тада па до тренутка упокојења је венула и гајила наду да ће се   њен Душан појавити, али ни трага ни гласа. У том ишчекивању се и упокојила. Покој Души нашој Шикуши а њеном супругу Влади, сину Мили, кћерки Јелици, зету и снахи те њеним потомцима, унуцима и унуци, искрено саучешће. Почовај у миру добра душо Шикуша.

 

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Pokoj duši Joki,porodici iskreno saučešće
Drago Marić, Beograd, 30. апр 2024.
Pokoj Jo dusi . Porodici upucujem saucesce .
Mirko Maric, , 14. апр 2024.
Iskreno saučešće familiji Duvnjak Vojo Austrija
Vojo Duvnjak, Austrija, 10. апр 2024.
Покој души Јоки, њеној фамилији и родбини искрено саучешће од нас из Канаде.
Мирко и Анђа Канлић, Канада, 08. апр 2024.
Strina pokoj ti dusi pocivaj ubozijem miru i neka ti je laka crna zemlja svima iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 08. апр 2024.
DRAGA NASA JOKO POKOJ TI DUSI NEKA TE ANDELI CUVAJU A TVOJOJ FAMILIJI ISKRENO SAUCESCE.
David i Jelka Duvnjak, Mladenovac, 08. апр 2024.

Facebook коментари