Данас 20.08.2023. године, након краће болести, у Теслићу упокојила се Јованка Велемир супруга Николе. Схрана ће бити обаљена у Футогу поред кћерке Драгиње за којом је много туговала.

Упокојила се Јованка Велемир дјевојачки Рађен
20.8.2023.

Јованка је рођена 1945. године у Маловану на Купресу као треће дијете (од десетеро) Рађен Јове и Јефе дјевојачки Црногорац. Један дио живота провела је у Маловану са родитељима, затим у Бугојну до 1992. године, гдје је склопила брак са Николом Велемиром и у браку са њим изродила троје дјеце Драгињу (умрла након рата), Душана и Далиборку. Након избјеглиштва из Бугојна скрасили су се у Теслићу док су им дјеца отишла даље  Србију и живе у футогу код Нивог Сада.

Драга наша Јованка почивај у миру Божијем а твојим најмилијима супругу Николи сину Душану, кћерки Далиборки, унучадима, брату Пери, сестрама Роси, Анђи, Стојанки, Милени као и осталој многобројној родбини искрено саучешће.

 
Малован.нет

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Pokoj joj dusi porodici iskreno saucesce
Familija Duvnjak, Mladenovc, 20. авг 2023.

Facebook коментари