Преносимо комплетан текст умрлице Зорке Дувњак кћерке Алаџича Светка и Јелисавке.

26.8.2022.


Зорка Дувњак

Са дубоком тугом објављујемо смрт Зорке, наше драге мајке, Бабе и Бакија у суботу, 13. августа у болници Др Боб Кемп. Зорка је имала 81 годину. Преминуо је муж Данило; њени родитељи Јелисавка и Светозар; и њена најстарија сестра Јелица. Иза ње је остала сестра Стојанка из Оксфорда у Енглеској, заједно са децом Џојс Радојком (Реј Рикић) и Џоном Јованом (Касија), и четворо унучади: Данијелом (Чабели), Џулијом, Дејвидом и Софијом. Зорка је рођена у селу Доњи Малован у Босни (бивша Југославија). После Другог светског рата, Зорка је емигрирала у Енглеску 1955. да би се придружила свом оцу, а затим је отишла у Канаду 1958. да би се удала за Данила. Прослављали су 43 године брака до Данилове смрти 2001. Зорка је уживала као мајка и подједнако, бака, с љубављу подржавајући своју децу и унуке, захвална што може да их гледа како расту. Захваљујемо се онколошким и медицинским тимовима који су јој омогућили да остане у свом дому све док је то чинила: др. Дубоф и Кумар-Тјаги; медицинске сестре у заједници Рацхел, Анне и Ерин. Породица и пријатељи биће примљени у Погребном заводу Доналд В. Бровн, 36 Лаке Авенуе Дриве, Стонеи Цреек у среду, 17. августа од 14:00 до 16:00 часова. и 18:30 – 20:30 часова. Помен 19.30 часова. Опело ће бити служен у четвртак, 18. августа у 11.00 часова у капели Задушнице уз саслужење отаца Радована Кодића и Дејана Обрадовића. Покоп на гробљу Воодланд. Уместо цвећа, молимо вас да размислите о давању донације у знак сећања на Зоркину помоћ Програму за борбу против рака и/или Хоспису Др Боб Кемп како бисте помогли оним породицама које нас прате.

 Покој јој душу 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Нек је Зорки лака црна земља, да почива у Божијем миру са својим Данилом. Породици и родбини искрено саучешће од нас и наше породице.
Мирко и Анђа Канлић, Канадс, 31. авг 2022.
Prijateljica moje majke Ruze ,zajedno su odrasle cuvale ovce i drugovale.Neka joj je laka crna zemlja bog dusu da joj prosti. Porodici upucujem saucesce.
Mirko Maric(vilic), Adelaide S.A, 28. авг 2022.

Facebook коментари