Ових дана, на Духовске задушнице обиљежава се четрдесет дана од како је умро Марко (Митра) Марић родом од Марића из Долине.

Марко Марић (1940-2022)
2.6.2022.

Шта рећи а не бити тужан, сјетан, пун емоција, један по један од маловчана нас напуштају и одлазе тамо гдје кажу да је бољи и праведнији свијет. Неки долазе у Малован да буду сахрањени у родној груди, неки се сахрањују у мјест боравка, али у срцу носе Малован. До рата Марко је са породицом живио у Бугојну, па се након рата вратио да  би задњих пет година провео у Сурчину код Београда гдје се упокојио 04.05.2022. године, ту га и сахранише. Покој му душу а супрузи Драгици, дјевојачки Цвијетић, сину Младену и кћерки Ради скрено саучешће.

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Pokoj dusi nasem marku , neka mu je laka crna zemlja bog dusu da mu prosti.porodici upucujem iskreno saucesce.
Mirko Maric vilic, Adelaide, 10. јун 2022.
Dragi brate počivao u miru Božjem.
Maric Duka, Austrija, 02. јун 2022.

Facebook коментари