Дана 15.09 2021. године, након краће и тешке болести упокојила се Мара Дувњак удова Милоша из рода Ђућкових.

Упокојила се Мара Дувњак удова Милоша
21.9.2021.

Мара, мајка хероина, чије све три мушке главе из њене куће уградише животе у темеље Републике Српске,  јединац син Митар  и супруг Милош погинуше  03. 04. 1992. године, скупа са још осморо својих комшија, рођака и пријатељимаје тога кобног дана у Доњем Маловану, а дјевер Миле нешто касније након размјене из заробљеништва. Сахрањена је тихо, како је цијели живот и живјела  дана 18.09.2021. године у Новом селу на Купресу поред својих најмилијих. Несретна пандемија корона је одвоји од овоземаљског живота, те нађе смирај поред својих Митра, Милоша и Миле. Покој њеној напаћеној души а кћерима Мирјани, Јелици, Стани, Драгици и Ружи, зетовима, унучадма, прауничадма и осталој родбини искрено саучешће.

Почивај и миру наша хероина Маро, нека те драги Бог прими у царсво небеско тамо гдје је твој јединац Митар.

 
Зоран Дувњак

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Покој души Мари, која је живела под великим ударом из прошлог рата. Њеној фамилији искрено саучешће. Позз. Од нас из Канаде.
Канлић Мирко и Анђа, Канада, 30. сеп 2021.
Maro pokoj ti dusi familiji iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 21. сеп 2021.

Facebook коментари