Наш Малован све љепше изгледа и сваким даном постаје једно умивено савремено насеље.

Активности мјесног одбора Горњи Малован
9.6.2021.

Мјесни одбор за електрификацију - уличну расвјету Горњи Малован Купрес Важно је напоменути да смо прошле године завршили комплетну реконструкцију ограде и капије на мјесном гробљу. Ово године смо завршили радове на уклањању рушевина, уређењем сеоских и прилазних путева , као и пробијањем нових противпожарних путева изнад села.

На основу прошлогодишњег договора у току су активности електрификације - уличне расвјете Мјесне подружнице Горњи Малован, општина Купрес.

Наиме, договорено је да у првој фази поставимо 15 уличних свјетиљки јачине 50 W LED - херметички затворена, са бијелим свјетлом и аутоматским сензором за паљење и гашење ноћ-дан, уградном Самсунг матичном плочом и независним носачем.

За сада су постављене 2 пробне свјетиљке у Вавановој долини и више смо него задовољни.  


 С тим у вези ОО из Горњег Малована упутио је допис нашем сајту Малован.нет у коме позива све рођаке, комшије и пријатеље, како из окружења, тако и из дјаспоре да се придруже најновијој акцији "освјетљења села" то јест уличне расвјете

За све информације и донације можете се обратити на сљедеће бројеве телефона:

Лазо Ваван - Горњи Малован   +387 65 826 545 
Драган Ваван - УК     +44 7973520470  - WhatsApp 

Замољавамо да се активно ангажујемо на реализацији договореног пројекта.

Мрак и таму остављамо птошлости, живимо у свјетлијој будућности.


ОО за електрификацију - уличну расвјету Горњи Малован
мај 2021.године

 
Драган Ваван

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари