Јуче 28.04.2021. годне код наше цркве у Маловану, а данас 29.04.2021. године у Равном посрављена је расвјета, тако да ће рефлектори обасјавати комплетне порте и грађевине наших храмова.

Постављена расвјета код наших храмова у Доњем Маловану и Равном на Купресу
28.4.2021.

На иницијативу нашега пароха о. Марка Ђурића, а уз свестдну подшку представника Срба у Општинском вијећу Купрес Зорана Мишића  и самога ОВ, те неизоставну активност Електропрвреде ХРХБ Мостар подружница Купрес, ових дана постављена је расвјета код наших Храмова у Маловану и Равном. Прошле године исти посао је урађен код Храма Благовијести Пресвете Богородице у Доњем Вуковском. Захваљујемо се иницијаторима, организаторима и самим извођачима радова.

 
Малован.нет

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Хвала Валентина на исправци.
Малован.нет, , 28. апр 2021.
Мала исправка, електрична енергија је давно доведена у храм а данас се радило на освјетљењу вањског дијела цркве.
Валентина, Малован, 28. апр 2021.

Facebook коментари