У Лакташима је дана 29.03.2021. је умро Петар Перо Дувњак син Митра и Софије-Кове Дувњак, из рода Мијајловића Твртковића.

Упокојио се Петар-Перо Митра Дувњак
29.3.2021.

Дана 29.03.2021. године у покојио се Петар Перо Дувњак, најмлађи син Митра и Софије- Кове Дувњак, последњи од једанаесторо Ковине дјеце Светка, Славка, Душана, Мирка, Предрага,  Лазе, Стане, Јелице, Стаке и Милице. Перо је годинама живо у Македонији да би се осамдесетих годна прошлог вијека, након смрти супруге, са малодобном кћероком Елизабетом-Бетком преселио у Доњи Вакуф ближе родном Маловану, а ратна дешавања га помјерише у општину Лакташе гдје је задњих година живио. Иако се у животу доста напатио као  многи наши маловчани ипак је доживио и лијепе тренутке то јест да има унучад. Почивај у Божијем миру добри наш Перо, придружо си се својим Ковићима. Периној кћерки Елизабети-Бетки  њеној породици, као и осталој родбини дубоко саучешће.

 
Малован.нет

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
POKOJ DUSI NASEM DUVNJAKU A NJEGOVOJ CERKI I CELOJ RODBINI ISKRENO SAUCESCE
DAVID I JELKA DUVNJAK, MLADENOVAC, 30. мар 2021.

Facebook коментари