Данас нас напусти још један маловчак, наиме у Бања Луци је у 92. години живота умро је Гојко Канлић-Гога.

Умро Гојко Канлић-Гога
2.5.2020.

Дана 02.05.2020. године у 09,30 у Бања Луци је умро Гојко Канлић-Гога. Сахран ће се обавити у родном му Доњем Маловану, општина Купрес 03. маја 2020. године, за мало па уочи његове Крсне Славе Ђурђевдана. Гојку покој напаћеној души, нека почива у миру скупа са својим првјенцем Војином који међу првима на купрешкој висоравни положи живот, за ово што ми данас баштинимо, а то је слобода и Република Српска. Искрено саучешће супрузи Боји, брату Марку са породицом, сину Мирку, кћерки Јелици, снахама Красини и Марти, унуцима Борису, Гојку и Горану, унуци Бојани као  и праунучадма Ани и Немањи.

Шта рећи о Гоги, рођен је давне 1929. године у Доњем Маловану, био је типичан наш горштак, са посебним даром за хумор, шалио се, како на свој, тако и на туђи рачун, био је омиљен у селу, увијек разговорљив, насмијан у своје вријеме и страствени ловац. Мало у шали а мало у збиљи говорио је да га, када умре, сахране на Росоји или под великом гредом на планини Малован  који је највише волио, али ето судбна је хтјела да буде сахрањен у кругу најуже породице, због актуелне пандемије корона вируса, мада би многи маловчани пожељели да Гојку дођу на последњи испраћај.

Почивај у Божијем миру, ипак подно Малована, наш омиљени Гога.

 
Malovan.net

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Goga neka ti je laka crna zemlja Malovanjska.Bog dusu da ti prosti.Porodici upucujem saucesce.
Mirko Maric, Adelaide S.A, 04. мај 2020.
Porodici iskreno saucesce Gojko pokoj ti dusi i pocivaj u bozijem miru
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australija, 03. мај 2020.

Facebook коментари