ДРАГИ ЉУДИ-ДРАГИ ГОСТИ СПКД " ПРОСВЈЕТА" Прњавор, хвала што сте посјетили Купрешку висораван и моје село које у срцу носим, желим вам много успјеха у даљем раду ❤

СПКД " ПРОСВЈЕТА" Прњавор посјетили нашу купрешку висораван, Доњи, Горњи Малован и Благај
22.1.2020.

ДРАГИ ЉУДИ-ДРАГИ ГОСТИ ✨

Ове зимске дане уљепша ми  посјета једне одличне екипе коју чине чланови Српског просвјетног и културног друштва "ПРОСВЈЕТА" Прњавор,  које се бави очувањем културе и традиције српског народа. Тим поводом дођоше и на Купрешку висораван да сазнају и запишу како је овдје од давнина православни народ пјевао, играо, прослављао Крсну славу и  Божић. 
У разговору са њима сјетих се фестивала фолклора које сам као водитељ имала част радити и видјети љепоту разноликости  народа овог континента званог  Европа, љепоту њихове културе и традиције. Драги пријатељи, чувајте језик, пјесму и коло народа коме припадате, чувајте ношњу, чувајте обичаје, то је велико богатство.
✨✨✨✨✨

СПКД " ПРОСВЈЕТА" Прњавор, хвала што сте посјетили Купрешку висораван и моје село које у срцу носим, желим вам  много успјеха у даљем раду ❤

                                                                                                                                                                                                         Валентина Дувњак

 

 
Валентина Дувњак

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари