Позив од стране ОО за обнову гробља у Г. Маловану Организациони одбор за обнову гробља у Горњем Маловану наставља радове уз благослов нашега пароха о. Марка и позива све комшије и њихове потомке у матици и дијаспори, а посебно оне који до сада нису знали за ову акцију, да се укључе и својим новчаним прилозима помогну да се ова акција приведе крају.

Позив од стране ОО за обнову гробља у Г. Маловану
7.9.2019.

Још једном позивамо све Ваване, Деспиниће, Ивазе, Бајиле, Зјајиће, Машиће, Дувњаке и остале комшије да својим новчаним прилозима помогну да се заврши, односно промјени комплетна ограда на сеоском гробљу у Горњем Маловану.

Наиме, до сада смо успјешно оградили источни дио до главног пута. Ових дана радимо са постављањем ограде са сјеверне и западне стране до села.

Остало нам је да се заврши још један дио са јужне стране гробља.

 

На фотографијам су Лазо, Станиша, Борић, Никица и Ћело, који су и јуче били веома активни. 

Молимо вас да се за све наведене информације обратите Ваван Лази на број телефона +387 65 806 545 или Марку Деспинићу Ћели на број +387 65 497 481.

У име ОО још једно да се захвалимо свима који су помогли ову акцију.

ОО за обнову гробља у Г. Маловану

 

 

 

 
Малован.нет

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари