О ФК Малован смо на овој страници писали 2011. годне и подсјетили се турнира и успјеха наше екипе на тим турнирима. Овај пут пишемо о ФК Малован ,али са неким новим клинцима који допадљиво, меко, фер, лијепо, али побједнички играју фудбал и бране боје Малована а синови су оних који су некада бранили боје Малована и освајали турнире на купрешким зборовима, а они су Синиша, Дејан, Јован, Петар, Милан.

ФК Малован остаје и опстаје и поново осваја турнире
19.8.2019.

О ФК Малован смо на овој страници писали 2011. годне и подсјетили се турнира и успјеха наше екипе на тим турнирима. Ове 2019. Године присуствовасмо сабору за Илиндан у Равном и између осталих активности бијаше и турнир у малом фудбалу, међу десет екпиа такмичила се и екипа Малована, али овога пута није имала значајнијег успјеха, би елминисана од екипе Доње Равно.  Али лијепо се би подсјетити турнира и екипа у малом фудбалу. Послије утакмице разговарах са Марић Јованом и Петром, Вулиним унуцима Лекиним синовима на тему турнира, ФК Малована и успјеха наше екипе и они ми рекоше, да успјешно играју турнире на територији Купреса и да су неколико пута већ побјеђивали на тим турнирима. Овога пута у Равном их са клупе предводише Леко Вулин, а здушну подршку су имали од Ненада Дувњака-близнаца који је некада као голман успјешно наступао за Малован, те Светка Марића, Давида Марића Дадија, Давида Дувњака, Богољуба Дувњака, Рајка Марића и  мене Зорана Дувњака.  У Равном наступише Синиша Радета уник Ђоке Јованкина из Долине, Јован и Петар Марић синови Леке Вулина који је некада такође освајао турнире, Дејан Дувњак син Пере Давидова, Милан Дувњак Перичин унук син Ацин који је такође играо за Малован, у игру је улазио и ветеран Перо Давидов. Занимљиво је да у Равнбом наступи и екипа Рилића коју предводи ветеран са сином и унуком Симо Малеш звани Симетина.

Да екипа Малована није мачији кашаљ и да наши момци озбиљно бране боје Малована обрадова ме информација коју ми пренесе Петар Марић, Лекин син а то је да Малован на турниру за Препбражење ове 2019. године у Новом Селу, Купрес РС побједи на турниру и освоји престижну награду, побједивши екипу из Стројица. Екипа опет бијаше у саставу Синиш Радета, Јован Марић, Петар Марић, Дејан Дувњак и Милан Дувњак.

Е свака вам част момци маловчани, и даље браните боје Малована и настављате традицију Уче, Марицана, Крезе, Ненада, Предрага, Боте, Војкице, Ране, Пере, Мухе, Слобаша, Бороте, Даше, Сома, Пића, Аце, Дуће, Ћићкића и многих других знаних и незнаних маловчана. На здравље вам било и наставите тако.

 

 
Зоран Дувњак

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари