Након дуже и тешке болести упокојио се Стојан Канлић син Душана и Анице.

Упокојио се Стојан Канлић Душанов (1953-2024)
15.5.2024.

Преузето са профила Доњи Малован (Аутор Зубић Горан)

 

Ин мемориам, Канлић (Душана)  Стојан (1953-2024)

Данас нас је након дуге и тешке болести  наш Стојан Канлић. Рођен је у Доњем Маловану од оца Душана и мајке Анице. Након школовања посао и ухлебљење је пронашао на Купрешкој висоравни да би се са својом Миром 1980 године преселио у Пулу. 

Њихова љубав је изнедрила ћерку Сању и сина Игора. Складан живот у Пули је пореметила болест изазвана срчаним сметњама а нарочито му је тешко пала изненадна смрт супруге Мире прошле године. Данас у преподневним сатима заувек је склопио очи, смиривши неутешну душу, трајно се преселивши на онај свет, својој Мири и најмилијима. Недостајаће нам његов глас, весео осмех, уредно ошишани бркови и нежност којима је даривао своју децу и унучад сваког дана.

Драги Стојане нека ти је лака црна земља и покој ти души твојој племенитој.

Неутешни ћерка Сања, син Игор са породицама, сестра Стојанка као и остали чланови породице, кумови и пријатељи.

 
Горан Зубић

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Покој души Стојану, рођаку и комшији, нек му је лака црна земља и нек почива у Божијем миру. Његовој деци, сестри, фамилији и родбини, искрено саучешће од нас и наше фамилије.
Анђа и Мирко Канлић, Канада, 15. мај 2024.

Facebook коментари