Обавјештавамо уважене чланове групе да је наша драга Петра Машић изненада преминула данас 27.03.2023. године у раним јутарњим часовима. Сахрана ће се обавити сутра 28.03.2023. године у 14 часова на гробљу Свети Јован код Трнског моста у Бања Луци.

Упокојила се Петра Машић дјевојачки Свитлица
27.3.2023.

Петра је супруга Предрага Машића из Горњег Малована, рођена је у порoдици Свитлица у Вуковску. До рата је, скупа са сугругом Предрагом живјела на Купресу а након избјеглиштва у Бања Луци. Редовно је сваке године за Видовдан са својим Предрагом  посјећивала Малован као и нашу Лазарицу те пружала помоћ у организацији сеоске славе Видовдан. Покој јој души а њеном Предрагу, јетрвама, заовама, дјеверовима, сестрама и браћи искрено саучешће.

 

 
Малован.нет

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Покој душе Петри, да почива у божијем миру. Супругу Предрагу, осталој фамилији Свитлицама и Машићима, искрено саучешће, од нас из Канаде. Видели смо прошле године Петру и супруга јој у Вуковску на Св. Пантелиндан, те смо затечени њеном смрћу.
Канлић Анђа и Мирко, Канада, 29. мар 2023.

Facebook коментари