У Тителу се дана 13.01.2022. године упојокио Симо Дувњак из рода Кикића Твртковића, сахрана ће се обавити у Новом Селу, Купрес Република Српска у уторак 18. јануара у 13, 00 часова.

Упокојио се Симо Дувњак из рода Кикића Твртковића
13.1.2022.

Симо је до рата живио у Доњем Маловану скупа са супругом Милицом (упокојила се се 02.јуна 2020. године и сахрањена поред свога  једица  у Новом Селу Купрес) и сином Душаном, борцем ВРС који погину 1992. године бранећи кућни праг. Након рата Симо и Милица су се настанили у Прњавору, гдје су живјели до њене смрти, а пошто је Милица преминула Симо одлази код кћерке Раде удате за Славка Милишића у Тител, и ту се и упокоји. Нека му је покој напаћеној души, напокон ће се скрасити код свога јединца Душана и супруге Милице, а кћерки Ради, унуку Сими, зету Славку и осталој многобројној породици искрено саучешће.

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Simo pokoj ti dusi familiji iskreno saucesce
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australia, 13. јан 2022.
Pokoj mu duši, porodici iskreno saučešće.
Stojan Bosnic, Sr. Kamenica, 13. јан 2022.

Facebook коментари