Болест не бира али кога ће закачити никада се не зна, наша маловањка, купрешка Станислава рођ. Марић већ седам дугих и тешких година се бори са болешћу, помозимо јој колико ко може да преброди. Молимо све оне који се одлуче да помогну Станислави да податке са именом и презименом доставе у конентар текста, или у инбоx Малован разгледнца из родног краја, или инбокс Зоран Дувњак.

Помозимо нашој Маловањки Станислави
4.4.2019.

Драги пријатељи потребна помоћ нашој земљакињи, јакој жени, Станислави Брковић дјевојачки Марић, поријеклом из Доњег Малована код Купреса. Наиме, Станислава, од 2012. године се бори са опаком болешћу, карциномом који је два пута оперисала а он се опет враћао. Ових дана треба на још једну операцију јер су се метастазе поново појавиле. Пошто та борба траје већ седам година а изискује велике финансијске издатке, Станислава није више у могућности да издваја значајна средства за лијечење и скупе лијекове, овим путем замољавамо све људе добре воље да својим скромним прилизима ублаже патњу наше Станиславе. Она са незапосленим родитељима те малојетним сином живи у селу Разбој Љевчански општина Србац.

Прилоге можете слати преко Wестwерн унион на адресу Брковић Станислава, Разбој Љевчански Србац или на рачун Сбер банке који је на фотографији. Молимо све оне који се одлуче да помогну Станислави да податке са именом и презименом доставе у конентар текста, или у инбоx Малован разгледнца из родног краја, или инбоx Зоран Дувњак.

Прилог дали :

1. Перо Лугоња           50 КМ,
2. Зоран Дувњак         50 КМ,
3. Драган Мишковић   100 КМ,
4. Милан Мишковић      100 КМ,
5. Митар Лугоња         50 КМ,
6. НН купрешак          50 КМ,
7. о. Саша Туркић         50 УС долара,
8. о. Симон Туркић     50 УС долара,
9. Рада Кнежић.         100 УС долара,
10. Љубомир Драгољевић 100 УС долара,
11. Радован Рашо Панић   50 еура,
12. Курељушић Момчило   30 КМ,
13. Курељушић Митар        30 КМ,
14. Младен Г.                   50 еура,
15. Давид-Дади Марић    100 КМ,
16. Радивој Дувњак     100 КМ,

 
Malovan net.

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:
Poslao 50€ 08.04.2019. Stanislavi za lijecenje. Pozdrav svim Kupresacima. Хвала Младене од срца!
Mladen G, CH, 13. апр 2019.
Сутра шаљемо $100 преко вибера . Ако Бог да ,да наша Станислава оздрави што прије.
Љубомир и Драгана Драгољевић, Флорида, 05. апр 2019.

Facebook коментари