Дана 22.03.2019. године у Бања Луци одржан је 3. састанак Иницијативног одбора за оснивање Завичајног удружења купрешана ,,Међаш''. На састанку су анализирани извршени задаци за израду нормативних аката те формиран Оснивачки одбор који је задужен за припрему и организовање Оснивачке скупштине која би се требала одржати почетком априла мјесеца 2019. године.

Одржан  3. састанак Иницијативног одбора за оснивање Завичајног удружења купрешана "Међаш''.
26.3.2019.

Дана 22.03.2019. године у бања Луци одржан је 3. састанак Иницијативног одбора за оснивање Завичајног удружења купрешана ,,Међаш''.

На састанку су анализирани извршени задаци за израду нормативних аката те формиран Оснивачки одбор који је задужен за припрему и организовање  Оснивачке скупштине која би се требала одржати почетком априла мјесеца 2019. године.

Иницијативни, односно Оснивачки одбор усагласио је органе управљања и начин управљања Удружењем. Такође је усвојен нацрт Статута Удружења и Одлуке о оснивању, те приједлози о дану Удружења,  изгледу амблема,  и друга питања која ће бити разматрана и предложена за усвајање на Оснивачкој скупштини.

 
Зоран Дувњак

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари