Pomozimo našoj Malovanjki Stanislavi

Bolest ne bira ali koga će zakačiti nikada se ne zna, naša malovanjka, kupreška Stanislava rođ. Marić već sedam dugih i teških godina se bori sa bolešću, pomozimo joj koliko ko može da prebrodi. Molimo sve one koji se odluče da pomognu Stanislavi da podatke sa imenom i prezimenom dostave u konentar teksta, ili u inbox Malovan razglednca iz rodnog kraja, ili inboks Zoran Duvnjak.

Објавио: Malovan net., у категорији Novosti i informacije, 4.4.2019. 20:23:55

Dragi prijatelji potrebna pomoć našoj zemljakinji, jakoj ženi, Stanislavi Brković djevojački Marić, porijeklom iz Donjeg Malovana kod Kupresa. Naime, Stanislava, od 2012. godine se bori sa opakom bolešću, karcinomom koji je dva puta operisala a on se opet vraćao. Ovih dana treba na još jednu operaciju jer su se metastaze ponovo pojavile. Pošto ta borba traje već sedam godina a iziskuje velike finansijske izdatke, Stanislava nije više u mogućnosti da izdvaja značajna sredstva za liječenje i skupe lijekove, ovim putem zamoljavamo sve ljude dobre volje da svojim skromnim prilizima ublaže patnju naše Stanislave. Ona sa nezaposlenim roditeljima te malojetnim sinom živi u selu Razboj Ljevčanski opština Srbac.

Priloge možete slati preko Westwern union na adresu Brković Stanislava, Razboj Ljevčanski Srbac ili na račun Sber banke koji je na fotografiji. Molimo sve one koji se odluče da pomognu Stanislavi da podatke sa imenom i prezimenom dostave u konentar teksta, ili u inbox Malovan razglednca iz rodnog kraja, ili inbox Zoran Duvnjak.

Prilog dali :

1. Pero Lugonja           50 KM,
2. Zoran Duvnjak         50 KM,
3. Dragan Mišković   100 KM,
4. Milan Mišković      100 KM,
5. Mitar Lugonja         50 KM,
6. NN kuprešak          50 KM,
7. o. Saša Turkić         50 US dolara,
8. o. Simon Turkić     50 US dolara,
9. Rada Knežić.         100 US dolara,
10. Ljubomir Dragoljević 100 US dolara,
11. Radovan Rašo Panić   50 eura,
12. Kureljušić Momčilo   30 KM,
13. Kureljušić Mitar        30 KM,
14. Mladen G.                   50 eura,
15. David-Dadi Marić    100 KM,
16. Radivoj Duvnjak     100 KM,

 
 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.

Komentari posjetilaca:

Poslao 50€ 08.04.2019. Stanislavi za lijecenje. Pozdrav svim Kupresacima. Хвала Младене од срца!
Mladen G, CH, 13.4.2019. 0:00:00
Сутра шаљемо $100 преко вибера . Ако Бог да ,да наша Станислава оздрави што прије.
Љубомир и Драгана Драгољевић, Флорида, 5.4.2019. 0:00:00

Facebook komentari

Iz iste kategorije:

Ekskurzija za djecu sa Kupresa, 18.5.2019. 19:22:58

Najnovije na sajtu:

Ekskurzija za djecu sa Kupresa, 18.5.2019. 19:22:58

Ovaj sajt je posvećen narodu krašnog kraja i kamenjara koji je kroz vijekove uspio ostati i opstati na ovim prostorima, očuvati svoju vjeru, svoje običaje i tradiciju, ali u dalekom svijetu mnogih ima kojima za rodnim selom srce pate, i koji u Malovan često požele da se vrate, da slobodno udahnu čari Malovanjskih lijepih gora i mirisa njegovog cvjetnog polja, snage bure s Malovana, vidjeti stada nebrojena, konje vrane nesedlane ravnim Kupreškim poljem razigrane, kosce dične gdje zelenu travu kose, i ostaje nam samo da u mislima često tamo odemo sada, ali tamo sada tišina se rasula svuda.
Ostalo nam usamljeno samo, naše selo, naša rodna gruda, i pitamo se dal izlazi nad Malovanom sunce i dal su jutra kao nekad ista. Pamtićemo zauvijek Malovan svoje selo, Milač rijeku bistru i studenu i Malovan portal koji gaji i čuva naš Malovan uspomenu.

© Copyright © 2006-2015. Malovan na Internetu    Web design: Kreativnije.com