Održan 4. sastanak Inicijativnog-osnivačkog odbora za osnivanje Zavičajnog udruženja kuprešana "Međaš''

Dana 31.03.2019. godine u Banja Luci održan je 4. sastanak Inicijativnog-osnivačkog odbora za osnivanje Zavičajnog udruženja kuprešana ,,Međaš''.

Објавио: Zoran Duvnjak, у категорији Novosti i informacije, 31.3.2019. 19:56:37

Na sastanku su analizirani izvršeni zadaci, pripremljen  prijedlog dnevnog reda Skupštine, prijedlog predsjednika i zamjenika predsjednika Skupštine, članova Predsjedništva, Nadzornog  odbora, blagajnika, kao i statut i program rada Udruženja "Međaš".

Sjednica Osnivačke skupštine  će biti održana  dana 07. aprila 2019. godine u Banja Luci. 

 

 
 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.

Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari

Iz iste kategorije:

Duhovi, slava hrama i sela, 17.6.2019. 19:16:14
Ekskurzija za djecu sa Kupresa, 18.5.2019. 19:22:58

Najnovije na sajtu:

Ovaj sajt je posvećen narodu krašnog kraja i kamenjara koji je kroz vijekove uspio ostati i opstati na ovim prostorima, očuvati svoju vjeru, svoje običaje i tradiciju, ali u dalekom svijetu mnogih ima kojima za rodnim selom srce pate, i koji u Malovan često požele da se vrate, da slobodno udahnu čari Malovanjskih lijepih gora i mirisa njegovog cvjetnog polja, snage bure s Malovana, vidjeti stada nebrojena, konje vrane nesedlane ravnim Kupreškim poljem razigrane, kosce dične gdje zelenu travu kose, i ostaje nam samo da u mislima često tamo odemo sada, ali tamo sada tišina se rasula svuda.
Ostalo nam usamljeno samo, naše selo, naša rodna gruda, i pitamo se dal izlazi nad Malovanom sunce i dal su jutra kao nekad ista. Pamtićemo zauvijek Malovan svoje selo, Milač rijeku bistru i studenu i Malovan portal koji gaji i čuva naš Malovan uspomenu.

© Copyright © 2006-2015. Malovan u srcu    Web design: Kreativnije.com