Održan 3. sastanak Inicijativnog odbora za osnivanje Zavičajnog udruženja kuprešana "Međaš''.

Dana 22.03.2019. godine u Banja Luci održan je 3. sastanak Inicijativnog odbora za osnivanje Zavičajnog udruženja kuprešana ,,Međaš''. Na sastanku su analizirani izvršeni zadaci za izradu normativnih akata te formiran Osnivački odbor koji je zadužen za pripremu i organizovanje Osnivačke skupštine koja bi se trebala održati početkom aprila mjeseca 2019. godine.

Објавио: Zoran Duvnjak, у категорији Novosti i informacije, 26.3.2019. 20:15:32

Dana 22.03.2019. godine u banja Luci održan je 3. sastanak Inicijativnog odbora za osnivanje Zavičajnog udruženja kuprešana ,,Međaš''.

Na sastanku su analizirani izvršeni zadaci za izradu normativnih akata te formiran Osnivački odbor koji je zadužen za pripremu i organizovanje  Osnivačke skupštine koja bi se trebala održati početkom aprila mjeseca 2019. godine.

Inicijativni, odnosno Osnivački odbor usaglasio je organe upravljanja i način upravljanja Udruženjem. Takođe je usvojen nacrt Statuta Udruženja i Odluke o osnivanju, te prijedlozi o danu Udruženja,  izgledu amblema,  i druga pitanja koja će biti razmatrana i predložena za usvajanje na Osnivačkoj skupštini.

 
 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.

Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari

Iz iste kategorije:

Duhovi, slava hrama i sela, 17.6.2019. 19:16:14
Ekskurzija za djecu sa Kupresa, 18.5.2019. 19:22:58

Najnovije na sajtu:

Ovaj sajt je posvećen narodu krašnog kraja i kamenjara koji je kroz vijekove uspio ostati i opstati na ovim prostorima, očuvati svoju vjeru, svoje običaje i tradiciju, ali u dalekom svijetu mnogih ima kojima za rodnim selom srce pate, i koji u Malovan često požele da se vrate, da slobodno udahnu čari Malovanjskih lijepih gora i mirisa njegovog cvjetnog polja, snage bure s Malovana, vidjeti stada nebrojena, konje vrane nesedlane ravnim Kupreškim poljem razigrane, kosce dične gdje zelenu travu kose, i ostaje nam samo da u mislima često tamo odemo sada, ali tamo sada tišina se rasula svuda.
Ostalo nam usamljeno samo, naše selo, naša rodna gruda, i pitamo se dal izlazi nad Malovanom sunce i dal su jutra kao nekad ista. Pamtićemo zauvijek Malovan svoje selo, Milač rijeku bistru i studenu i Malovan portal koji gaji i čuva naš Malovan uspomenu.

© Copyright © 2006-2015. Malovan u srcu    Web design: Kreativnije.com