Dana 22.03.2019. godine u Banja Luci održan je 3. sastanak Inicijativnog odbora za osnivanje Zavičajnog udruženja kuprešana ,,Međaš''. Na sastanku su analizirani izvršeni zadaci za izradu normativnih akata te formiran Osnivački odbor koji je zadužen za pripremu i organizovanje Osnivačke skupštine koja bi se trebala održati početkom aprila mjeseca 2019. godine.

Održan  3. sastanak Inicijativnog odbora za osnivanje Zavičajnog udruženja kuprešana "Međaš''.
26.3.2019.

Dana 22.03.2019. godine u banja Luci održan je 3. sastanak Inicijativnog odbora za osnivanje Zavičajnog udruženja kuprešana ,,Međaš''.

Na sastanku su analizirani izvršeni zadaci za izradu normativnih akata te formiran Osnivački odbor koji je zadužen za pripremu i organizovanje  Osnivačke skupštine koja bi se trebala održati početkom aprila mjeseca 2019. godine.

Inicijativni, odnosno Osnivački odbor usaglasio je organe upravljanja i način upravljanja Udruženjem. Takođe je usvojen nacrt Statuta Udruženja i Odluke o osnivanju, te prijedlozi o danu Udruženja,  izgledu amblema,  i druga pitanja koja će biti razmatrana i predložena za usvajanje na Osnivačkoj skupštini.

 
Zoran Duvnjak

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari