Umro Stanko Marić, poznatiji kao DEBELI

Dragi prijatelji sinoć je 12.09. 2018. prestalo da kuca srce našega, zemljaka, prijatelja, druga, saborca DEBELOG, za one koji ga nisu poznavali muža od Mile Davidove.

Објавио: uredništvo, у категорији Umrlice, 13.9.2018. 9:22:13

Sahrana ćre se obaviti na novom groblju u mjestu Priječani, grad Banja Luka, dana 14.09.2018. godine u 13,00. Šta reći nego da ga dragi Bog primi u carstvo nebesko. Debeli je uvijek imao osmjeh na licu i u lijepim i teškim danima, mjesecima i godinama, a bilo ih je mnogo. Nekako pri ruci ako bi trebalo trudnicu odvesti na porod, bolesnika u bolnicu, ucvijeljena roditelja do groblja, crkve, dovesti džak brašna, izvaditi, rodni list, uvjerenje, potvrdu i donijeti sa Kupresa u Banja luku.

Počivaj u miru naš Debeli, a Mili, Biljani, Đuđi i unučadima iskreno saučešće. 

 
 

Саучешћа

Porodici iskreno saučešće.Nek mu je laka crna zemlja
Simeun Ždero, Novi Saf, 17.9.2018. 0:00:00
Дебели нека ти је покој души и саучешће породици!
Миодраг Мијо Малеш, САД, 14.9.2018. 0:00:00
Iskreno saučešće porodici,a Debeli neka ti je laka crna zemlja,počivao u miru božjem
Dušanka Radić Spremo, Banjaluka, 14.9.2018. 0:00:00
Pokoj mu duši.
Djoko Maric, Beč, 14.9.2018. 0:00:00
Pokoj mu duši.Znao sam ga kao čovjeka velikog srca.Rodbini iskreno saučešće.
Svetislav Svitlica, , 14.9.2018. 0:00:00

Izjavite saučešće

Ako želite izjaviti saučešće porodici preminulog, popunite donji formular i vaša poruka će, nakon našeg odobrenja, biti objavqena ispod glavnog teksta
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.

Najnovije na sajtu:

Ovaj sajt je posvećen narodu krašnog kraja i kamenjara koji je kroz vijekove uspio ostati i opstati na ovim prostorima, očuvati svoju vjeru, svoje običaje i tradiciju, ali u dalekom svijetu mnogih ima kojima za rodnim selom srce pate, i koji u Malovan često požele da se vrate, da slobodno udahnu čari Malovanjskih lijepih gora i mirisa njegovog cvjetnog polja, snage bure s Malovana, vidjeti stada nebrojena, konje vrane nesedlane ravnim Kupreškim poljem razigrane, kosce dične gdje zelenu travu kose, i ostaje nam samo da u mislima često tamo odemo sada, ali tamo sada tišina se rasula svuda.
Ostalo nam usamljeno samo, naše selo, naša rodna gruda, i pitamo se dal izlazi nad Malovanom sunce i dal su jutra kao nekad ista. Pamtićemo zauvijek Malovan svoje selo, Milač rijeku bistru i studenu i Malovan portal koji gaji i čuva naš Malovan uspomenu.

© Copyright © 2006-2015. Malovan na Internetu    Web design: Kreativnije.com