Android aplikacija "Malovan u srcu"

Nova Android aplikacija "Malovan u srcu" dostupna je besplatno na Gugl Marketu svim Malovčanima!

Nova Android aplikacija "Malovan u srcu" dostupna je besplatno na Gugl Marketu svim Malovčanima!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kreativnije.malovanapp

Mobilna aplikacija, zajedno sa našim sajtom i Fejsbuk profilom, ima za cilj još bolje informisanje i povezivanje Malovlčana, te brže slanje obavještenja o ažuriranjima koja postavljamo na veb sajt. Aplikacija ima par novosti, od kojih je možda najinteresantnija "Malovanski kviz" u kom možete provjeriti vaše znanje o istoriji, geografiji, tradiciji i ljudima Malovanjskog kraja.

Idejni tvorac i donator sredstava za izradu aplikacije je Dragan Vavan iz Engleske, a tehnički dio posla su odradili naši stalni saradnici, ekipa Kreativnije (www.kreativnije.com).

 
 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.

Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari

Iz iste kategorije:

Ekskurzija za djecu sa Kupresa, 18.5.2019. 19:22:58

Najnovije na sajtu:

Ekskurzija za djecu sa Kupresa, 18.5.2019. 19:22:58

Ovaj sajt je posvećen narodu krašnog kraja i kamenjara koji je kroz vijekove uspio ostati i opstati na ovim prostorima, očuvati svoju vjeru, svoje običaje i tradiciju, ali u dalekom svijetu mnogih ima kojima za rodnim selom srce pate, i koji u Malovan često požele da se vrate, da slobodno udahnu čari Malovanjskih lijepih gora i mirisa njegovog cvjetnog polja, snage bure s Malovana, vidjeti stada nebrojena, konje vrane nesedlane ravnim Kupreškim poljem razigrane, kosce dične gdje zelenu travu kose, i ostaje nam samo da u mislima često tamo odemo sada, ali tamo sada tišina se rasula svuda.
Ostalo nam usamljeno samo, naše selo, naša rodna gruda, i pitamo se dal izlazi nad Malovanom sunce i dal su jutra kao nekad ista. Pamtićemo zauvijek Malovan svoje selo, Milač rijeku bistru i studenu i Malovan portal koji gaji i čuva naš Malovan uspomenu.

© Copyright © 2006-2015. Malovan na Internetu    Web design: Kreativnije.com