Boja Kanlić

28.08.2018 umrla je u Banja Luci naša malovčanka Boja Kanlić, supruga pok. Živojina

28.08.2018 umrla je u Banja Luci naša malovčanka Boja Kanlić, supruga pok. Živojina. U ime uredništva portala malovan.net iskreno saučešće Bori, Bati, Veri i ostaloj porodici.
 

 

Саучешћа

Primite moje iskreno saucesce Veri, Bati, Bori i ostaloj porodici
Zeljko Duvnjak, Australija, 21.10.2018. 0:00:00
Nasoj Boji pokoj dusi , i da pociva u miru.Veri , Bori i Bati iskreno saucesce.
Milica, Usa, 5.9.2018. 0:00:00

Izjavite saučešće

Ako želite izjaviti saučešće porodici preminulog, popunite donji formular i vaša poruka će, nakon našeg odobrenja, biti objavqena ispod glavnog teksta
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.

Najnovije na sajtu:

Ekskurzija za djecu sa Kupresa, 18.5.2019. 19:22:58

Ovaj sajt je posvećen narodu krašnog kraja i kamenjara koji je kroz vijekove uspio ostati i opstati na ovim prostorima, očuvati svoju vjeru, svoje običaje i tradiciju, ali u dalekom svijetu mnogih ima kojima za rodnim selom srce pate, i koji u Malovan često požele da se vrate, da slobodno udahnu čari Malovanjskih lijepih gora i mirisa njegovog cvjetnog polja, snage bure s Malovana, vidjeti stada nebrojena, konje vrane nesedlane ravnim Kupreškim poljem razigrane, kosce dične gdje zelenu travu kose, i ostaje nam samo da u mislima često tamo odemo sada, ali tamo sada tišina se rasula svuda.
Ostalo nam usamljeno samo, naše selo, naša rodna gruda, i pitamo se dal izlazi nad Malovanom sunce i dal su jutra kao nekad ista. Pamtićemo zauvijek Malovan svoje selo, Milač rijeku bistru i studenu i Malovan portal koji gaji i čuva naš Malovan uspomenu.

© Copyright © 2006-2015. Malovan na Internetu    Web design: Kreativnije.com