U Banovcima kod Beograda umro je naš malovčak Milan Kanlić, najmlađi sin od devet sinova Luke Kanlića.

19.3.2018.

Još jedan malovčak iz mnogobrojne familije Luke Kanlića nas napusti. Naime u izbjeglištvu u Banovcim kod Beograda umro je Milan Kanlić. Sahrana će se obaviti u petak 23. marta 2018. godineu 13,45 časovana bežanijskom groblju u Beogradu. Iskreno saučešće porodici a Milanu pokoj duši  i neka mu je laka crna zemlja.

Milan je rođen u Malovanu  1930. godine, brat Vojislava, Zarije, Sime, Dušana, Davida, Đoke, Đuke i Miloša. Završio fakultet, radio u SDK Bugojno,   do rata  sa porodicom živio u Bugojnu,  oženjen Stanom Duvnjak Đućkovom iz Donjeg Malovana ima dvoje djece sina Mladena i kćerku Ljiljanu.

Malovan.net

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.
Komentari posjetilaca:
Iskreno saucesce familiji Milanu pokoj dusi i neka mu je laka crna zemlja
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australija, 20. мар 2018.

Facebook komentari