Umro Milan Luke Kanlić

U Banovcima kod Beograda umro je naš malovčak Milan Kanlić, najmlađi sin od devet sinova Luke Kanlića.

Објавио: Malovan.net, у категорији Novosti i informacije, 19.3.2018. 19:26:57

Još jedan malovčak iz mnogobrojne familije Luke Kanlića nas napusti. Naime u izbjeglištvu u Banovcim kod Beograda umro je Milan Kanlić. Sahrana će se obaviti u petak 23. marta 2018. godineu 13,45 časovana bežanijskom groblju u Beogradu. Iskreno saučešće porodici a Milanu pokoj duši  i neka mu je laka crna zemlja.

Milan je rođen u Malovanu  1930. godine, brat Vojislava, Zarije, Sime, Dušana, Davida, Đoke, Đuke i Miloša. Završio fakultet, radio u SDK Bugojno,   do rata  sa porodicom živio u Bugojnu,  oženjen Stanom Duvnjak Đućkovom iz Donjeg Malovana ima dvoje djece sina Mladena i kćerku Ljiljanu.

 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.

Komentari posjetilaca:

Iskreno saucesce familiji Milanu pokoj dusi i neka mu je laka crna zemlja
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australija, 20.3.2018. 0:00:00

Facebook komentari

Iz iste kategorije:

Duhovi, slava hrama i sela, 17.6.2019. 19:16:14
Ekskurzija za djecu sa Kupresa, 18.5.2019. 19:22:58

Najnovije na sajtu:

Ovaj sajt je posvećen narodu krašnog kraja i kamenjara koji je kroz vijekove uspio ostati i opstati na ovim prostorima, očuvati svoju vjeru, svoje običaje i tradiciju, ali u dalekom svijetu mnogih ima kojima za rodnim selom srce pate, i koji u Malovan često požele da se vrate, da slobodno udahnu čari Malovanjskih lijepih gora i mirisa njegovog cvjetnog polja, snage bure s Malovana, vidjeti stada nebrojena, konje vrane nesedlane ravnim Kupreškim poljem razigrane, kosce dične gdje zelenu travu kose, i ostaje nam samo da u mislima često tamo odemo sada, ali tamo sada tišina se rasula svuda.
Ostalo nam usamljeno samo, naše selo, naša rodna gruda, i pitamo se dal izlazi nad Malovanom sunce i dal su jutra kao nekad ista. Pamtićemo zauvijek Malovan svoje selo, Milač rijeku bistru i studenu i Malovan portal koji gaji i čuva naš Malovan uspomenu.

© Copyright © 2006-2015. Malovan u srcu    Web design: Kreativnije.com