Mir Božji - Hristos se Rodi!

Svim posjetiocima sajta koji slave pravoslavni Božić , a posebno našim Malovčanima i Kuprešanima iskrene čestitke i da vama i vašim porodicama Gospod podari zdravlje, veselje, sreću i mir.

Објавио: Malovan.net, у категорији Novosti i informacije, 5.1.2008. 23:00:00

Svim posjetiocima sajta koji slave pravoslavni Božić , a posebno našim Malovčanima i Kuprešanima iskrene čestitke i da vama i vašim porodicama Gospod podari zdravlje, veselje, sreću i mir.

MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI!

Kompletan teks BOŽIĆNE POSLANICE  možete pogledati sa ovog linka

http://www.spc.yu/sr/bozicna_poslanica_2007_godine

 
 

Vaš komentar na tekst:
Polja označena sa * su obavezna za unos
Urednici sajta www.malovan.net ne odgovaraju za sadržaj poruka i komentara posjetioca ovog sajta. Urednici zadržavaju pravo da poruke i komentare sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadržajem brišu ili mijenjaju. Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka ili komentara po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu info@malovan.net sa zahtjevom da uklonimo neprimjereni tekst.

Komentari posjetilaca:

Trenutno nema komentara na ovaj tekst.

Facebook komentari

Iz iste kategorije:


Najnovije na sajtu:

Ovaj sajt je posvećen narodu krašnog kraja i kamenjara koji je kroz vijekove uspio ostati i opstati na ovim prostorima, očuvati svoju vjeru, svoje običaje i tradiciju, ali u dalekom svijetu mnogih ima kojima za rodnim selom srce pate, i koji u Malovan često požele da se vrate, da slobodno udahnu čari Malovanjskih lijepih gora i mirisa njegovog cvjetnog polja, snage bure s Malovana, vidjeti stada nebrojena, konje vrane nesedlane ravnim Kupreškim poljem razigrane, kosce dične gdje zelenu travu kose, i ostaje nam samo da u mislima često tamo odemo sada, ali tamo sada tišina se rasula svuda.
Ostalo nam usamljeno samo, naše selo, naša rodna gruda, i pitamo se dal izlazi nad Malovanom sunce i dal su jutra kao nekad ista. Pamtićemo zauvijek Malovan svoje selo, Milač rijeku bistru i studenu i Malovan portal koji gaji i čuva naš Malovan uspomenu.

© Copyright © 2006-2015. Malovan na Internetu    Web design: Kreativnije.com