Kontakt

Sve informacije u vezi web prezentacije www.malovan.net, kao i vaše primjedbe, prijedloge i sugestije možete poslati na:

info@malovan.net

Informacije u vezi donacija za gradnju crkve:

donacije@malovan.net

 

Kontakt formular

Ако желите да ступите у контакт са ауторима сајта Малована, или желите да подијелите своје материјале с нама (текстови, слике везано за наше крајеве), пошаљите нам поруку и ми ћемо вам у најкраћем року одговорити.
Polja označena sa * su obavezna za unos

Najnovije na sajtu:

Malovan na mapi

Ovaj sajt je posvećen narodu krašnog kraja i kamenjara koji je kroz vijekove uspio ostati i opstati na ovim prostorima, očuvati svoju vjeru, svoje običaje i tradiciju, ali u dalekom svijetu mnogih ima kojima za rodnim selom srce pate, i koji u Malovan često požele da se vrate, da slobodno udahnu čari Malovanjskih lijepih gora i mirisa njegovog cvjetnog polja, snage bure s Malovana, vidjeti stada nebrojena, konje vrane nesedlane ravnim Kupreškim poljem razigrane, kosce dične gdje zelenu travu kose, i ostaje nam samo da u mislima često tamo odemo sada, ali tamo sada tišina se rasula svuda.
Ostalo nam usamljeno samo, naše selo, naša rodna gruda, i pitamo se dal izlazi nad Malovanom sunce i dal su jutra kao nekad ista. Pamtićemo zauvijek Malovan svoje selo, Milač rijeku bistru i studenu i Malovan portal koji gaji i čuva naš Malovan uspomenu.

© Copyright © 2006-2015. Malovan u srcu    Web design: Kreativnije.com