Sponzori

Kompletan posao izrade i održavanja prezentacije malovanjskog kraja na internetu rezultat je uloženog velikog entuzijazma nas Malovčana, odnosno Kuprešana.

Kompletan posao izrade i održavanja prezentacije malovanjskog kraja na internetu rezultat je uloženog velikog entuzijazma nas Malovčana, odnosno Kuprešana.

Posebno se zahvaljujemo glavnim pokroviteljima i osnivačima ovog sajta braći Duvnjak Milanu i Mirku iz Birmingham-a UK, zatim Marić Jovi (Joši iz Blagaja) Leicester-a, UK i Vavan Draganu, takođe iz Leicester-a, UK.

milan.duvnjak@malovan.net
mirko.duvnjak@malovan.net
jovo.maric@malovan.net
dragan.vavan@malovan.net

Mnogo toga što smo uradili bilo bi mnogo teže, ako ne i nemoguće izvesti, da nismo imali moralnu i materijalnu podršku sviju vas.
Zbog toga smo vam veoma zahvalni i odvojili smo posebno mjesto na prezentaciji da to i pokažemo.

Takođe, da se zahvalimo ocu Tomislavu (Blagaj), Duvnjak Zoranu i Zajić Milanu (Banja Luka) Rep. Srpska ,  zatim gospođi Ani Duvnjak iz Birminghama-a UK, za prevođenje na engleski.

No, posao još uvijek nije gotov, a prema našim planovima, još uskoro neće ni biti. Još mnogo toga o našem kraju treba i hoćemo da predstavimo na ovom sajtu.

Ako smatrate da radimo pravu stvar uključite se i i vi i pomozite nam i vi vašim sponzorstvom.
Kao sponzor dobićete mjesto na ovoj strani, sa linkom prema vašoj internet prezentaciji. Takođe, postavićemo link i u baner koji je stalno vidljiv. To znači da će posjetioci našeg sajta, vidjeti i informacije o vama. Za više informacija javite se na info@malovan.net .

 

 

Najnovije na sajtu:

Ovaj sajt je posvećen narodu krašnog kraja i kamenjara koji je kroz vijekove uspio ostati i opstati na ovim prostorima, očuvati svoju vjeru, svoje običaje i tradiciju, ali u dalekom svijetu mnogih ima kojima za rodnim selom srce pate, i koji u Malovan često požele da se vrate, da slobodno udahnu čari Malovanjskih lijepih gora i mirisa njegovog cvjetnog polja, snage bure s Malovana, vidjeti stada nebrojena, konje vrane nesedlane ravnim Kupreškim poljem razigrane, kosce dične gdje zelenu travu kose, i ostaje nam samo da u mislima često tamo odemo sada, ali tamo sada tišina se rasula svuda.
Ostalo nam usamljeno samo, naše selo, naša rodna gruda, i pitamo se dal izlazi nad Malovanom sunce i dal su jutra kao nekad ista. Pamtićemo zauvijek Malovan svoje selo, Milač rijeku bistru i studenu i Malovan portal koji gaji i čuva naš Malovan uspomenu.

© Copyright © 2006-2015. Malovan u srcu    Web design: Kreativnije.com