Помозимо нашој Маловањки Станислави

Болест не бира али кога ће закачити никада се не зна, наша маловањка, купрешка Станислава рођ. Марић већ седам дугих и тешких година се бори са болешћу, помозимо јој колико ко може да преброди. Молимо све оне који се одлуче да помогну Станислави да податке са именом и презименом доставе у конентар текста, или у инбоx Малован разгледнца из родног краја, или инбокс Зоран Дувњак.

Објавио: Malovan net., у категорији Новости и информације, 4.4.2019. 20:23:55

Драги пријатељи потребна помоћ нашој земљакињи, јакој жени, Станислави Брковић дјевојачки Марић, поријеклом из Доњег Малована код Купреса. Наиме, Станислава, од 2012. године се бори са опаком болешћу, карциномом који је два пута оперисала а он се опет враћао. Ових дана треба на још једну операцију јер су се метастазе поново појавиле. Пошто та борба траје већ седам година а изискује велике финансијске издатке, Станислава није више у могућности да издваја значајна средства за лијечење и скупе лијекове, овим путем замољавамо све људе добре воље да својим скромним прилизима ублаже патњу наше Станиславе. Она са незапосленим родитељима те малојетним сином живи у селу Разбој Љевчански општина Србац.

Прилоге можете слати преко Wестwерн унион на адресу Брковић Станислава, Разбој Љевчански Србац или на рачун Сбер банке који је на фотографији. Молимо све оне који се одлуче да помогну Станислави да податке са именом и презименом доставе у конентар текста, или у инбоx Малован разгледнца из родног краја, или инбоx Зоран Дувњак.

Прилог дали :

1. Перо Лугоња           50 КМ,
2. Зоран Дувњак         50 КМ,
3. Драган Мишковић   100 КМ,
4. Милан Мишковић      100 КМ,
5. Митар Лугоња         50 КМ,
6. НН купрешак          50 КМ,
7. о. Саша Туркић         50 УС долара,
8. о. Симон Туркић     50 УС долара,
9. Рада Кнежић.         100 УС долара,
10. Љубомир Драгољевић 100 УС долара,
11. Радован Рашо Панић   50 еура,
12. Курељушић Момчило   30 КМ,
13. Курељушић Митар        30 КМ,
14. Младен Г.                   50 еура,
15. Давид-Дади Марић    100 КМ,
16. Радивој Дувњак     100 КМ,

 
 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.

Коментари посјетилаца:

Poslao 50€ 08.04.2019. Stanislavi za lijecenje. Pozdrav svim Kupresacima. Хвала Младене од срца!
Mladen G, CH, 13.4.2019. 0:00:00
Сутра шаљемо $100 преко вибера . Ако Бог да ,да наша Станислава оздрави што прије.
Љубомир и Драгана Драгољевић, Флорида, 5.4.2019. 0:00:00

Facebook коментари

Текстови из исте категорије:


Најновије на сајту:

Umro Mirko Duvnjak Mirišan, 12.6.2019. 9:18:03

Овај сајт је посвећен народу крашног краја и камењара који је кроз вијекове успио остати и опстати на овим просторима, очувати своју вјеру, своје обичаје и традицију, али у далеком свијету многих има којима за родним селом срце пате, и који у Малован често пожеле да се врате, да слободно удахну чари Маловањских лијепих гора и мириса његовог цвјетног поља, снаге буре с Малована, видјети стада небројена, коње вране неседлане равним Купрешким пољем разигране, косце дичне гдје зелену траву косе, и остаје нам само да у мислима често тамо одемо сада, али тамо сада тишина се расула свуда.
Остало нам усамљено само, наше село, наша родна груда, и питамо се дал излази над Малованом сунце и дал су јутра као некад иста. Памтићемо заувијек Малован своје село, Милач ријеку бистру и студену и Малован портал који гаји и чува наш Малован успомену.

© Copyright © 2006-2015. Малован у срцу    Web design: Kreativnije.com