Одржан 3. састанак Иницијативног одбора за оснивање Завичајног удружења купрешана "Међаш''.

Дана 22.03.2019. године у Бања Луци одржан је 3. састанак Иницијативног одбора за оснивање Завичајног удружења купрешана ,,Међаш''. На састанку су анализирани извршени задаци за израду нормативних аката те формиран Оснивачки одбор који је задужен за припрему и организовање Оснивачке скупштине која би се требала одржати почетком априла мјесеца 2019. године.

Објавио: Зоран Дувњак, у категорији Новости и информације, 26.3.2019. 20:15:32

Дана 22.03.2019. године у бања Луци одржан је 3. састанак Иницијативног одбора за оснивање Завичајног удружења купрешана ,,Међаш''.

На састанку су анализирани извршени задаци за израду нормативних аката те формиран Оснивачки одбор који је задужен за припрему и организовање  Оснивачке скупштине која би се требала одржати почетком априла мјесеца 2019. године.

Иницијативни, односно Оснивачки одбор усагласио је органе управљања и начин управљања Удружењем. Такође је усвојен нацрт Статута Удружења и Одлуке о оснивању, те приједлози о дану Удружења,  изгледу амблема,  и друга питања која ће бити разматрана и предложена за усвајање на Оснивачкој скупштини.

 
 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.

Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари

Текстови из исте категорије:


Најновије на сајту:

Umro Mirko Duvnjak Mirišan, 12.6.2019. 9:18:03

Овај сајт је посвећен народу крашног краја и камењара који је кроз вијекове успио остати и опстати на овим просторима, очувати своју вјеру, своје обичаје и традицију, али у далеком свијету многих има којима за родним селом срце пате, и који у Малован често пожеле да се врате, да слободно удахну чари Маловањских лијепих гора и мириса његовог цвјетног поља, снаге буре с Малована, видјети стада небројена, коње вране неседлане равним Купрешким пољем разигране, косце дичне гдје зелену траву косе, и остаје нам само да у мислима често тамо одемо сада, али тамо сада тишина се расула свуда.
Остало нам усамљено само, наше село, наша родна груда, и питамо се дал излази над Малованом сунце и дал су јутра као некад иста. Памтићемо заувијек Малован своје село, Милач ријеку бистру и студену и Малован портал који гаји и чува наш Малован успомену.

© Copyright © 2006-2015. Малован у срцу    Web design: Kreativnije.com