Umro Stanko Marić, poznatiji kao DEBELI

Dragi prijatelji sinoć je 12.09. 2018. prestalo da kuca srce našega, zemljaka, prijatelja, druga, saborca DEBELOG, za one koji ga nisu poznavali muža od Mile Davidove.

Објавио: uredništvo, у категорији Умрлице, 13.9.2018. 9:22:13

Sahrana ćre se obaviti na novom groblju u mjestu Priječani, grad Banja Luka, dana 14.09.2018. godine u 13,00. Šta reći nego da ga dragi Bog primi u carstvo nebesko. Debeli je uvijek imao osmjeh na licu i u lijepim i teškim danima, mjesecima i godinama, a bilo ih je mnogo. Nekako pri ruci ako bi trebalo trudnicu odvesti na porod, bolesnika u bolnicu, ucvijeljena roditelja do groblja, crkve, dovesti džak brašna, izvaditi, rodni list, uvjerenje, potvrdu i donijeti sa Kupresa u Banja luku.

Počivaj u miru naš Debeli, a Mili, Biljani, Đuđi i unučadima iskreno saučešće. 

 
 

Саучешћа

Porodici iskreno saučešće.Nek mu je laka crna zemlja
Simeun Ždero, Novi Saf, 17.9.2018. 0:00:00
Дебели нека ти је покој души и саучешће породици!
Миодраг Мијо Малеш, САД, 14.9.2018. 0:00:00
Iskreno saučešće porodici,a Debeli neka ti je laka crna zemlja,počivao u miru božjem
Dušanka Radić Spremo, Banjaluka, 14.9.2018. 0:00:00
Pokoj mu duši.
Djoko Maric, Beč, 14.9.2018. 0:00:00
Pokoj mu duši.Znao sam ga kao čovjeka velikog srca.Rodbini iskreno saučešće.
Svetislav Svitlica, , 14.9.2018. 0:00:00

Изјавите саучешће

Ако желите изјавити саучешће породици преминулог, попуните доњи формулар и ваша порука ће, након нашег одобрења, бити објављена испод главног текста.
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.

Најновије на сајту:

Umro Mirko Duvnjak Mirišan, 12.6.2019. 9:18:03

Овај сајт је посвећен народу крашног краја и камењара који је кроз вијекове успио остати и опстати на овим просторима, очувати своју вјеру, своје обичаје и традицију, али у далеком свијету многих има којима за родним селом срце пате, и који у Малован често пожеле да се врате, да слободно удахну чари Маловањских лијепих гора и мириса његовог цвјетног поља, снаге буре с Малована, видјети стада небројена, коње вране неседлане равним Купрешким пољем разигране, косце дичне гдје зелену траву косе, и остаје нам само да у мислима често тамо одемо сада, али тамо сада тишина се расула свуда.
Остало нам усамљено само, наше село, наша родна груда, и питамо се дал излази над Малованом сунце и дал су јутра као некад иста. Памтићемо заувијек Малован своје село, Милач ријеку бистру и студену и Малован портал који гаји и чува наш Малован успомену.

© Copyright © 2006-2015. Малован у срцу    Web design: Kreativnije.com