Андроид апликација "Малован у срцу"

Нова Андроид апликација "Малован у срцу" доступна је бесплатно на Гугл Маркету свим Маловчанима!

Нова Андроид апликација "Малован у срцу" доступна је бесплатно на Гугл Маркету свим Маловчанима!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kreativnije.malovanapp

Мобилна апликација, заједно са нашим сајтом и Фејсбук профилом, има за циљ још боље информисање и повезивање Маловлчана, те брже слање обавјештења о ажурирањима која постављамо на веб сајт. Апликација има пар новости, од којих је можда најинтересантнија "Маловански квиз" у ком можете провјерити ваше знање о историји, географији, традицији и људима Маловањског краја.

Идејни творац и донатор средстава за израду апликације је Драган Ваван из Енглеске, а технички дио посла су одрадили наши стални сарадници, екипа Креативније (www.kreativnije.com).

 
 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.

Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари

Текстови из исте категорије:


Најновије на сајту:

Umro Mirko Duvnjak Mirišan, 12.6.2019. 9:18:03

Овај сајт је посвећен народу крашног краја и камењара који је кроз вијекове успио остати и опстати на овим просторима, очувати своју вјеру, своје обичаје и традицију, али у далеком свијету многих има којима за родним селом срце пате, и који у Малован често пожеле да се врате, да слободно удахну чари Маловањских лијепих гора и мириса његовог цвјетног поља, снаге буре с Малована, видјети стада небројена, коње вране неседлане равним Купрешким пољем разигране, косце дичне гдје зелену траву косе, и остаје нам само да у мислима често тамо одемо сада, али тамо сада тишина се расула свуда.
Остало нам усамљено само, наше село, наша родна груда, и питамо се дал излази над Малованом сунце и дал су јутра као некад иста. Памтићемо заувијек Малован своје село, Милач ријеку бистру и студену и Малован портал који гаји и чува наш Малован успомену.

© Copyright © 2006-2015. Малован у срцу    Web design: Kreativnije.com