Иницијатива за формирање Заједнице српских завичајних удружења

На сајт Малован. нет стигао је позив да се у петак 23.03.2018. године у 18. часова у сали Угоститељске школе у Бања Луци одржава састанак иницијативе за фирмирање Заједнице српских завичајних удружења.

Објавио: Малован.нет, у категорији Новости и информације, 20.3.2018. 15:55:57

На сајт Малован. нет стигао је позив да се у петак 23.03.2018. године  у сали Угоститељске школе у Бања Луци одржава састанак иницијативе за фирмирање Заједнице српских заавичајних удружења ради заједничког рада и циљева  да се побољша живот српског народа у Федерацији Босне и Херцеговине изнађе начин за убрзанији економски опоравак и развој, те формира Организациони годбор за оснивање кровне организације.

 
 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.

Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари

Текстови из исте категорије:


Најновије на сајту:

Овај сајт је посвећен народу крашног краја и камењара који је кроз вијекове успио остати и опстати на овим просторима, очувати своју вјеру, своје обичаје и традицију, али у далеком свијету многих има којима за родним селом срце пате, и који у Малован често пожеле да се врате, да слободно удахну чари Маловањских лијепих гора и мириса његовог цвјетног поља, снаге буре с Малована, видјети стада небројена, коње вране неседлане равним Купрешким пољем разигране, косце дичне гдје зелену траву косе, и остаје нам само да у мислима често тамо одемо сада, али тамо сада тишина се расула свуда.
Остало нам усамљено само, наше село, наша родна груда, и питамо се дал излази над Малованом сунце и дал су јутра као некад иста. Памтићемо заувијек Малован своје село, Милач ријеку бистру и студену и Малован портал који гаји и чува наш Малован успомену.

© Copyright © 2006-2015. Малован на Интернету    Web design: Kreativnije.com