На сајт Малован. нет стигао је позив да се у петак 23.03.2018. године у 18. часова у сали Угоститељске школе у Бања Луци одржава састанак иницијативе за фирмирање Заједнице српских завичајних удружења.

Иницијатива за формирање Заједнице српских завичајних удружења
20.3.2018.

На сајт Малован. нет стигао је позив да се у петак 23.03.2018. године  у сали Угоститељске школе у Бања Луци одржава састанак иницијативе за фирмирање Заједнице српских заавичајних удружења ради заједничког рада и циљева  да се побољша живот српског народа у Федерацији Босне и Херцеговине изнађе начин за убрзанији економски опоравак и развој, те формира Организациони годбор за оснивање кровне организације.

 
Малован.нет

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.
Коментари посјетилаца:

Тренутно нема коментара на овај текст.

Facebook коментари