Умро Милан Луке Канлић

У Бановцима код Београда умро је наш маловчак Милан Канлић, најмлађи син од девет синова Луке Канлића.

Објавио: Малован.нет, у категорији Новости и информације, 19.3.2018. 19:26:57

Још један маловчак из многобројне фамилије Луке Канлића нас напусти. Наиме у избјеглиштву у Бановцим код Београда умро је Милан Канлић. Сахрана ће се обавити у петак 23. марта 2018. годинеу 13,45 часована бежанијском гробљу у Београду. Искрено саучешће породици а Милану покој души  и нека му је лака црна земља.

Милан је рођен у Маловану  1930. године, брат Војислава, Зарије, Симе, Душана, Давида, Ђоке, Ђуке и Милоша. Завршио факултет, радио у СДК Бугојно,   до рата  са породицом живио у Бугојну,  ожењен Станом Дувњак Ђућковом из Доњег Малована има двоје дјеце сина Младена и кћерку Љиљану.

 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.

Коментари посјетилаца:

Iskreno saucesce familiji Milanu pokoj dusi i neka mu je laka crna zemlja
Miroslav Duvnjak, Sidnej Australija, 20.3.2018. 0:00:00

Facebook коментари

Текстови из исте категорије:


Најновије на сајту:

Umro Mirko Duvnjak Mirišan, 12.6.2019. 9:18:03

Овај сајт је посвећен народу крашног краја и камењара који је кроз вијекове успио остати и опстати на овим просторима, очувати своју вјеру, своје обичаје и традицију, али у далеком свијету многих има којима за родним селом срце пате, и који у Малован често пожеле да се врате, да слободно удахну чари Маловањских лијепих гора и мириса његовог цвјетног поља, снаге буре с Малована, видјети стада небројена, коње вране неседлане равним Купрешким пољем разигране, косце дичне гдје зелену траву косе, и остаје нам само да у мислима често тамо одемо сада, али тамо сада тишина се расула свуда.
Остало нам усамљено само, наше село, наша родна груда, и питамо се дал излази над Малованом сунце и дал су јутра као некад иста. Памтићемо заувијек Малован своје село, Милач ријеку бистру и студену и Малован портал који гаји и чува наш Малован успомену.

© Copyright © 2006-2015. Малован у срцу    Web design: Kreativnije.com