Умро Славко Машић

Ноћас 01.09.2016. године у Београду, након краће болести умро је наш маловчак Славко Душана Машић. Славко је иначе радио у Бечу а задњих година вратио се у Београд гдје је и живио. Славко почивај у миру, нека ти је лака црна земља, породици искрено саучешће.

Ноћас 01.09.2016. године у Београду, након краће болести умро је наш маловчак Славко Душана Машић. Славко је иначе радио у Бечу а задњих година вратио се у Београд гдје је и живио.
Славко почивај у миру, нека ти је лака црна земља, породици искрено саучешће. 

 
 

Ваш коментар на текст:
Поља означена са * су обавезна за унос
Уредници сајта www.malovan.net не одговарају за садржај порука и коментара посјетиоца овог сајта. Уредници задржавају право да поруке и коментаре са увриједљивим, вулгарним и непримјереним садржајем бришу или мијењају. Уколико мислите да је нека од објављених порука или коментара по било ком основу увриједљива за вас, молимо да нас контактирате на адресу info@malovan.net са захтјевом да уклонимо непримјерени текст.

Коментари посјетилаца:

Iskreno saucesce porodici Masic.
Slavko Duvnjak, Florida USA, 2.9.2016. 0:00:00
Искрено саучешће породици Машић, а покој души Славку и нека му је лака црна земља. Драган Ваван са породицом.
Драган Ваван, УК, 1.9.2016. 0:00:00

Facebook коментари

Текстови из исте категорије:

Moć prirode-ćud čovjeka, 18.2.2018. 12:33:56

НАЈНОВИЈЕ НА САЈТУ::

Moć prirode-ćud čovjeka, 18.2.2018. 12:33:56

Овај сајт је посвећен народу крашног краја и камењара који је кроз вијекове успио остати и опстати на овим просторима, очувати своју вјеру, своје обичаје и традицију, али у далеком свијету многих има којима за родним селом срце пате, и који у Малован често пожеле да се врате, да слободно удахну чари Маловањских лијепих гора и мириса његовог цвјетног поља, снаге буре с Малована, видјети стада небројена, коње вране неседлане равним Купрешким пољем разигране, косце дичне гдје зелену траву косе, и остаје нам само да у мислима често тамо одемо сада, али тамо сада тишина се расула свуда.
Остало нам усамљено само, наше село, наша родна груда, и питамо се дал излази над Малованом сунце и дал су јутра као некад иста. Памтићемо заувијек Малован своје село, Милач ријеку бистру и студену и Малован портал који гаји и чува наш Малован успомену.

© Copyright © 2006-2015. Малован на Интернету    Web design: Kreativnije.com